Кафе-аперитив Кафе-аператив

Адрес:

Брой звезди: Една звезда

Капацитет: 20 места

Регистрирана фирма: ЕТ „ПАСКАЛЕВ-56-ПЛАМЕН ПАСКАЛЕВ“